MANTENIMENT

Realitzem qualsevol tipus de manteniment del parc informàtic de la teva empresa. L’equip tècnic s’encarrega de revisar i optimitzar-ne l’estat. Hi ha diferents modalitats de manteniment, d’acord amb el caràcter de les tasques que aquests implique

Manteniment predictiu

Mitjançant un programari d’anàlisi i diagnòstic, ens encarreguem de monitoritzar els equips i predir possibles errors i prevenir-los amb antelació.

Es tracta de prendre decisions informades per prevenir possibles complicacions de futur, estalviant temps i diners en el procés.

Manteniment preventiu

El manteniment preventiu és el més comú, es fa de forma periòdica. És el tipus de manteniment que s’encarrega de revisar de manera freqüent tot l’equip informàtic per trobar possibles errors o petits deterioraments i millorar-los de forma primerenca.

Evidentment, és un tipus de manteniment molt important per a les empreses, ja que evita que els sistemes fallin i millora el seu estat per allargar-les vida. És una inversió que a la llarga estalvia diners a tota empres.

Manteniment correctiu

Es tracta d’una solució que cal aplicar quan el manteniment predictiu i el preventiu no hagin pogut advertir o prevenir una fallada, i aquesta es produeix. Es tracta de la reparació o reemplaçament del component que no funciona per part de l’equip tècnic qualificat de la nostra empresa.

A més de solucionar-ho, serà important determinar quina n’ha estat la causa, per trobar possibles repercussions en altres parts del sistema, evitant també que errors similars es repeteixin en el futur.


Demana’ns pressupost sense compromís. Et contactarem per trobar quin és el millor manteniment que s’adapti a la teva empresa.