CONSULTORIA

Prestem servei professional a empreses per avaluar tots els recursos digitals i tecnològics per tal que la teva empresa assoleixi més eficàcia i eficiència, optimitzant els equips existents.

Et permetrà conèixer la situació en què es troba la teva empresa. Això serà imprescindible per, posteriorment, implantar un bon sistema tecnològic acord a l’activitat desenvolupada que estigui modernitzat i sigui compatible amb les necessitats reals que presenta.

PREVENCIÓ I SEGURETAT

Comptar amb una consultoria en tecnologia és una manera de contribuir a assegurar el futur d’un negoci. Ja sigui en prevenir i reduir possibles problemàtiques tant en el propi funcionament dels equips com per intrusions o robatoris en línia. També la gestió de pèrdua de contrasenyes, així com imprevistos de qualsevol naturalesa, com pot ser comptar amb recursos dequipament substituts davant danys elèctrics. A més, s’assegura un compliment correcte pel que fa a les regles de protecció de dades.

DESENVOLUPAMENT

Comptar amb una tecnologia adequada és fonamental perquè un negoci creixi.

FIDELITAT

Transmetre seguretat davant de qualsevol eventualitat és fonamental per aconseguir la confiança dels clients. Comptar amb opcions de recuperació de la informació i, juntament amb les pautes ja comentades, et permetrà assolir els seus objectius.

PREVISIÓ

Monitoritzar constantment l’estat dels teus equips i les necessitats funcionals de l’empresa segons el creixement i la situació és imprescindible davant la presa de decisions.

PREU AJUSTAT

El cost dels serveis de consultoria informàtica sol respondre a les possibilitats i les expectatives dels clients, podent trobar varietat d’opcions.