DADES LEGALS

Dades legals

LSSI

El domini d’internet diagonalinformatica.com és propietat de:

DIAGONAL INFORMATICA Y COMUNICACIONES, SL.

Carrer Mallorca, 327

08037 Barcelona

NIF.- B58015975

La pàgina web https://www.diagonalinformatica.com i els seus subdominis
són propietat de DIAGONAL INFORMATICA Y COMUNICACIONES, SL.

CONDICIONS DEL SERVEI

0. L’usuari o visitant de la pàgina web https://www.diagonalinformatica.com té l’obligació de llegir les condicions de prestació de servei que es detallen en aquest text, de manera que assumeix aquestes com vàlides en la prestació de servei.

1. Objectius de la pàgina web https://www.diagonalinformatica.com: La pàgina web és corporativa.

2. Condicions d’ús del contingut i serveis prestats en aquesta pàgina web:

2.1. No està permesa la reproducció dels continguts (de qualsevol mena) publicats en https://www.diagonalinformatica.com sense el consentiment exprés de l’autor d’aquesta web. En aquest cas parlem de textos, gràfics, codi font, i qualsevol altre contingut que sigui servit des d’aquesta pàgina web.

2.2. En aquesta pàgina web poden existir continguts de tercers. En qualsevol dels casos, i com és intenció sempre respectar els drets d’autor i les lleis de drets d’autor, si hi hagués qualsevol mínim problema respecte a qualsevol material publicat en aquesta web, es prega que es posin en contacte a través del correu electrònic: diagonal @ diagonalinformatica.com i el contingut serà retirat (després de ser comprovat) amb la màxima celeritat possible, ja que és intenció primera el respecte pels drets d’autor i el treball aliè.

2.3. L’autor d’aquesta web no es fa responsable del mal ús que es faci del contingut exposat en aquesta pàgina web https://www.diagonalinformatica.com.

2.4. La pàgina web https://www.diagonalinformatica.com pot finançar-se a través de publicitat exposada en aquesta, hi ha bàners i continguts publicitaris de tercers a la pàgina web.

2.5. En aquesta pàgina web https://www.diagonalinformatica.com no es recull cap mena d’informació privada del visitant. (Vegeu Política de privacitat). Únicament es recullen dades, puntualment, per fer ús de les anomenades “cookies” per al bon funcionament de sistema.

2.6. L’autor de https://www.diagonalinformatica.com no es fa responsable del mal funcionament de sistema o servei prestat en aquesta pàgina web, encara que sempre es pretén i treballa per oferir sempre el millor servei.

2.7. En aquesta pàgina web https://www.diagonalinformatica.com NO existeixen continguts il·legals (pornografia infantil, apologia de terrorisme, o qualsevol altre tipus de contingut il·legal).

2.8. La pàgina web https://www.diagonalinformatica.com no conté fòrums.

2.9. Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb l’adreça d’e-mail diagonal@diagonalinformatica.com

 

DADES PDP

Declaració de privacitat online
Diagonal Informática respecta la seva privacitat

Diagonal Informàtica respecta el seu dret a la privacitat. La present Protecció de dades l’informa sobre les nostres pràctiques de privacitat i de les opcions de què disposa respecte a la manera en què es recopila i utilitza la informació sobre vostè i la seva activitat a Internet

En qualsevol cas, les dades que vostè ens proporcioni s’incorporaran a una base de dades titularitat de

DIAGONAL INFORMATICA Y COMUNICACIONES, SL

Carrer Mallorca 327, 08037 Barcelona — NIF.- ESB58015975

Per a fins de màrqueting, vendes, manteniment i suport dels productes i serveis informàtics que li proporcionem, previ consentiment autoritzat per part seva.

 1. Abast d’aquesta Declaració de privacitat

Enllaços a llocs web d’altres empreses

Els llocs o serveis Diagonal Informàtica poden proporcionar vincles a aplicacions, productes, serveis o llocs web de tercers per a la seva comoditat i informació. Si accedeix a aquests vincles, abandonarà el lloc web de Diagonal Informàtica. Diagonal Informàtica no controla aquests llocs, ni tampoc les seves pràctiques de privacitat, que poden diferir de les pràctiques de Diagonal Informàtica. Diagonal Informàtica no assumeix cap responsabilitat respecte d’aquests llocs web de tercers. Les dades personals que vostè decideixi proporcionar o que aquestes terceres parts recopilin no estan contemplats en la Declaració de privacitat de Diagonal Informàtica. Us recomanem que revisi la directiva de privacitat de qualsevol lloc amb el qual interactuï abans de permetre la recopilació i ús de la seva informació personal.

Així mateix, podem facilitar funcions de mitjans socials que li permeten compartir la informació de Diagonal Informàtica en les seves xarxes socials i interactuar amb Diagonal Informàtica en diversos llocs de mitjans socials. La utilització d’aquestes funcions pot implicar que es recopili o comparteixi informació sobre vostè, la qual cosa dependrà de cada funció concreta. Us recomanem que revisi la configuració i les directives de privacitat dels llocs de mitjans socials amb els quals interactuï per assegurar-se que comprèn la informació que es podria recopilar, utilitzar i compartir en aquests llocs.

 1. Recull d’informació personal

Diagonal Informàtica recopila, exporta i utilitza informació personal per millorar el servei i personalitzar la seva experiència i interacció amb Diagonal Informàtica. Aquesta recopilació es realitza amb el degut avís i consentiment previ, a més d’amb la deguda interposició davant les autoritats de protecció de dades.

Diagonal Informàtica pot recopilar la seva informació personal per completar transaccions diverses, com ara:

 • Comandes de productes o serveis, activacions i registres
 • Creació de perfils i comprovació d’usuaris
 • Sol·licituds d’informació
 • Subscripcions de màrqueting o de suport tècnic

Entre els tipus d’informació personal que ens proporciona, podem incloure:

 • Informació de contacte, com nom, adreça, número de telèfon i adreça de correu electrònic
 • Número d’identificació fiscal
 • Una altra informació única, com l’id d’usuari i contrasenya, preferències de productes i serveis, preferències de contacte, trajectòria professional i interessos laborals
 • En alguns casos Diagonal Informàtica pot rebre les seves dades de contacte comercial mitjançant una entitat designada dins la seva empresa o corporació (per exemple, un membre del departament d’informàtica)

Mai serà guardada informació financera, com el nombre de la targeta de crèdit / dèbit o dades bancàries.

Si es publica, comenta, mostra interès o disconformitat, comparteix informació personal, incloses fotografies, en qualsevol fòrum públic d’un lloc de Diagonal Informàtica, xarxa social, blog o un altre fòrum d’aquest tipus, ha de tenir en compte que qualsevol informació personal que publiqui la podran llegir, veure, recopilar o utilitzar altres usuaris d’aquests fòrums, i es podria utilitzar per posar-se en contacte amb vostè, enviar-li missatges no sol·licitats o amb finalitats que ni vostè ni Diagonal Informàtica poden controlar. Diagonal Informàtica no és responsable de la informació personal que decideixi enviar a aquests fòrums.

A més de la informació que ens proporcioni, Diagonal Informàtica també podrà recopilar informació durant la seva visita a la pàgina web de Diagonal Informàtica, o un lloc web gestionat per altres empreses en nom de Diagonal Informàtica, a través de les nostres eines de recopilació automàtica de dades, entre les quals s’inclouen balises web, galetes, vincles web integrats. Aquestes eines recopilen certa informació de trànsit, informació que el seu navegador envia a un lloc web, com el tipus de navegador, idioma, hores d’accés i la direcció de la pàgina web de què procedeix. També poden recopilar informació sobre la seva adreça IP, identificador de dispositiu únic, seqüència de clics (les pàgines web que visita, els vincles en els quals fa clic i altres accions que dugui a terme en relació amb el lloc web de Diagonal Informàtica) i informació de productes. Diagonal Informàtica podrà utilitzar també algunes d’aquestes eines de recopilació automàtica de dades en relació amb determinats missatges de correu electrònic i comunicacions enviades des de Diagonal Informàtica i, per tant, Diagonal Informàtica pot recopilar informació mitjançant l’ús d’aquestes eines quan obri el correu electrònic o feu clic a un vincle que apareix en aquest correu.

Diagonal Informàtica també podria recopilar informació de fonts públiques o comercialment disponibles que consideri fiables. Aquesta informació pot incloure el seu nom, domicili, adreça de correu electrònic, preferències, interessos i dades demogràfiques o de perfil. La informació que Diagonal Informàtica obté de les seves fonts públiques o comercials pot utilitzar juntament amb la informació que Diagonal Informàtica recopila quan vostè visita el lloc web de Diagonal Informàtica. Per exemple, Diagonal Informàtica podrà comparar la informació geogràfica adquirida de les seves fonts comercials amb l’adreça IP recopilada per les eines de recopilació automàtica de dades per determinar quina és la seva zona geogràfica general.

 1. Com utilitzem aquesta informació?

La informació que Diagonal Informàtica recopila per comprendre millor les seves necessitats i interessos l’ajuda a proporcionar una experiència personalitzada i coherent. Per exemple, Diagonal Informàtica pot utilitzar la seva informació per:

 • Ajudar-lo a completar una transacció o comanda;
 • Prevenir i detectar amenaces a la seguretat, comportaments fraudulents o altres activitats malintencionades
 • Informar-lo sobre productes i serveis
 • Proporcionar i millorar el servei i el suport
 • Informar-sobre nous serveis i avantatges
 • Proporcionar ofertes promocionals personalitzades
 • Seleccionar el contingut que se li comunicarà
 • Permetre-participar en concursos i enquestes
 • Posar-se en contacte amb vostè amb relació a productes o serveis Diagonal Informàtica

La informació de seguretat, els números d’identificació fiscal i un altre tipus d’informació personal confidencial no és utilitzada pels nostres proveïdors de serveis financers o per Diagonal Informàtica amb altres propòsits i no es retindrà durant més temps del necessari per a la prestació d’aquests serveis.

 1. Com compartim la informació?

Diagonal Informàtica no vendrà, llogarà ni arrendarà la seva informació personal amb altres, llevat de la manera descrita en la present Declaració. Diagonal Informàtica comparteix informació personal de les següents formes:

Diagonal Informàtica contracta a proveïdors de serveis per al lliurament de productes, prestació de serveis i de solucions d’atenció a client. Entre aquests proveïdors s’inclouen, a tall d’exemple, els processadors de targetes de crèdit, els proveïdors de serveis d’atenció a client i suport tècnic en temps real, els proveïdors de serveis de màrqueting i correu electrònic, processadors de dades automatitzades i transportistes. Aquests proveïdors de serveis estan obligats, per contracte, a mantenir la confidencialitat i la seguretat de la informació rebuda en nom de Diagonal Informàtica i a no utilitzar-la per a qualsevol propòsit diferent de la prestació dels serveis contractats per Diagonal Informàtica.

Excepte en les situacions previstes en la present Declaració, Diagonal Informàtica no compartirà amb tercers la informació personal que vostè li proporcioni sense el seu consentiment exprés, amb excepció de: (I) respondre degudament a sol·licituds d’informació autoritzades de la policia i les autoritats estatals; (II) complir qualsevol llei, norma, acte o ordre judicial; (III) investigar i ajudar a prevenir amenaces a la seguretat, comportaments fraudulents o altres activitats malintencionades; (IV) aplicar i protegir els drets i propietats de Diagonal Informàtica; o (V) protegir els drets o la seguretat personal de Diagonal Informàtica, dels nostres empleats i de tercers en propietat o ús de Diagonal Informàtica quan estigui permès i sempre que es respecti la legislació vigent.

 1. Privacitat dels menors

Diagonal Informàtica no recopila de forma conscient informació de menors de tretze anys i els seus llocs web no estan dirigits a menors d’aquestes edats encara que el contingut és apte per a tots els públics. Recomanem que pares i tutors controlin de forma activa les activitats i interessos dels seus fills a internet i en dispositius mòbils.

 1. Les seves opcions i selecció de les preferències de privacitat

Diagonal Informàtica li dóna l’opció de rebre una àmplia varietat d’informació que complementa els nostres productes i serveis. Podeu subscriure per rebre informació sobre certs productes i serveis, i també pot optar per rebre comunicacions generals de Diagonal Informàtica.

Comunicacions generals de Diagonal Informàtica

Les comunicacions generals de Diagonal Informàtica proporcionen informació sobre productes, serveis o assistència. Poden incloure informació sobre nous productes, ofertes especials o invitacions a participar en investigacions de mercat o revisions de compliment.

 1. Accés a la informació i precisió de la mateixa

Diagonal Informàtica treballa per mantenir un registre precís de la seva informació personal. Hem implementat tecnologia, processos d’administració i directives que ajuden a mantenir la precisió de les dades. Diagonal Informàtica ofereix als particulars accés raonable a la informació personal que li proporcionen i la capacitat raonable de revisar-la i corregir-la o sol·licitar l’anonimat, el bloqueig o l’eliminació, segons sigui procedent.

 1. Manteniment de la seguretat de la seva informació personal

Diagonal Informatica es pren seriosament la confiança que diposita en nosaltres. Per tal d’impedir l’accés i la divulgació no autoritzats, mantenir l’exactitud de les dades i garantir la utilització correcta de la informació, Diagonal Informatica utilitza els procediments físics, tècnics i administratius apropiats i raonables per a protegir la informació que recopila i processa. Diagonal Informatica reté dades segons ho requereixi o permeti la legislació local i sempre que tingui un propòsit comercial legítim.

 1. Canvis a aquesta declaració

Si modifiquem la nostra Declaració de privacitat, publicarem aquí la declaració revisada amb una data de revisió actualitzada. Si es realitzen canvis importants en aquesta Declaració que afectin materialment a les nostres pràctiques de privadesa, també l’hi comunicarem per altres mitjans, com el correu electrònic o la publicació d’avisos al nostre lloc web corporatiu o pàgines de mitjans socials, abans que els canvis entrin en vigor.

 1. Posar-se en contacte amb nosaltres

Valorem la seva opinió. Si té algun comentari o pregunta sobre la nostra Declaració de privacitat, pot enviar-los a diagonal@diagonalinformatica.com o escriure’ns a la següent adreça:

Diagonal Informatica y Comunicaciones, SL

Carrer Mallorca 327

08037 Barcelona

A l’atenció del responsable de seguretat.

Com utilitza Diagonal informàtica les eines de recopilació automàtica de dades

A les seccions següents s’ofereix informació addicional sobre les eines de tecnologia web que s’utilitzen habitualment.

Cookies

Una “cookie” és un petit arxiu de dades que es transfereix des d’un lloc web al disc dur del seu ordinador. Diagonal Informàtica o els seus proveïdors de serveis envien cookies quan aquest navega pel nostre lloc o en llocs on apareguin els nostres anuncis, si realitza compres, sol·licita o personalitza informació o es registra per a determinats serveis. Si accepta les cookies utilitzades al nostre lloc, en llocs gestionats per altres empreses en nom de Diagonal Informàtica o en llocs on apareguin els nostres anuncis, ens facilita l’accés a informació sobre el seu comportament de navegació. Les cookies se solen classificar com a galetes de “sessió” o galetes “persistents”.

 • Les galetes de sessió no romanen en el seu equip una vegada que tanca l’explorador.
 • Les galetes persistents romanen en l’equip fins que les elimina o expiren. La majoria dels exploradors accepten galetes automàticament per defecte, encara que l’usuari pot rebutjar les galetes o acceptar-les de manera selectiva mitjançant les preferències de l’explorador. Si desactiva les cookies, pot haver-hi certes funcions del nostre lloc que no estiguin disponibles i pot ser que algunes pàgines web no es vegin correctament.

En determinats països també pot ajustar les seves preferències de cookies per Diagonal Informática.com i llocs associats mitjançant una eina d’administració de preferències del lloc que visiteu.

Com bloquejar cookies en diferents navegadors

IE9

Si utilitzes Internet Explorer (IE) 9.0+:

 • Aneu a “eines” a la barra de menú, on hauria de desplegar-se un menú, en el qual triar “opcions d’internet”
 • Feu clic en la pestanya de “privacitat” a la part superior
 • Feu lliscar l’interruptor fins a la marca “bloquejar totes les galetes”

Avís important: bloquejar totes les galetes podria impedir l’accés a molts llocs. Els dos nivells següents de privacitat d’Internet Explorer, alt i mitjà-alt, són més suportables.

Per eliminar galetes existents:

 • Aneu a “eines” a la barra de menú que es desplegarà inferiorment i llavors faci clic a “opcions d’internet”.
 • Feu clic en la pestanya “general” que hauria d’estar sota el “historial de navegació” i faci clic a “eliminar”.

Google Chrome

Si fa servir Google Chrome per desactivar les galetes:

 • Aneu al “menú d’eines”
 • Feu clic a “opcions”
 • Feu clic a “avançades”
 • Seleccioneu “ajust de galetes”. Un cop ho faci, seleccioneu “bloquejar totes les galetes”
 • Ara totes les galetes haurien de quedar bloquejades en el seu Google Chrome

Per eliminar galetes existents:

 • Aneu al “menú d’eines”
 • Feu clic a “opcions”
 • Feu clic a “avançades”
 • A la secció de “privacitat” seleccioneu “mostrar cookies”
 • Hauria d’obrir-se una nova finestra anomenada “cookies”. Aquí podrà veure totes les galetes que hi ha al seu navegador Google Chrome.
 • Feu clic a “eliminar totes” per eliminar qualsevol element de cookies
 • Si només vol suprimir una galeta en concret, simplement selecciona-la i cliqueu a “eliminar”

Safari

Safari 5.1 +
Aneu a menú de Safari i faci clic a “sobre”, per saber quina versió de Safari actualment en ús.

 • Des del menú de Safari, feu clic a “Preferències”.
 • Un cop estigui a la finestra de preferències de Safari, feu clic a “privacitat”.
 • Definiu les seves preferències sobre la creació de cookies al costat de “bloquejar cookies”.
 • Seleccioneu “Fonts i anunciants” – “Sempre” o “Mai”.
 • Si té emmagatzemats algun tipus de galetes o de dades, feu clic a “Detalls”.
 • Si vol eliminar les dades, seleccioneu la informació i faci clic a “Elimina”.
 • Si vol eliminar les dades de totes les pàgines, senzillament cliqueu a “Elimina tot”.
 • Ja ha acabat, feu clic a “finalitzar” per tornar a la finestra de preferències.

Opera

 • Aneu a la finestra Opera a la part superior, seleccioneu “Eines”.
 • Seleccioneu, des d’aquí, “Preferències”.
 • Feu clic a “Avançades”.
 • Seleccioneu “Accepta galetes”.
 • Seleccioneu “Accepta galetes” o “Accepta només les galetes del lloc que estic visitant”.
 • Assegureu-vos que “Eliminar galetes noves en visitar Opera” no està seleccionat.
 • Ara ja pot fer clic en “OK”.

Firefox

 • A la part superior de la finestra del Firefox, feu clic al botó Firefox i seleccioneu Opcions.
 • Seleccioneu el panell Privadesa.
 • Trieu Utilitza una configuració personalitzada per l’historial.

Marqueu l’opció Accepta galetes per activar-les, i desmarqui-la per desactivar-les.

 • Si proveu de resoldre problemes relacionats amb les galetes, assegureu-vos que l’opció Fins i tot les de tercers no està marcada amb el valor Mai. Per a més informació, consulteu l’article Deshabilitar galetes de tercers.
 • Trieu durant quant de temps les galetes seran emmagatzemades:
 • Mantenir fins que: caduquin: Les galetes s’esborraran quan arribin a la seva data de caducitat, que la configura el lloc que va enviar la galeta.
 • Mantenir fins que: tancament Firefox: Les galetes que són emmagatzemades al seu ordinador seran esborrades quan es tanqui Firefox.
 • Mantenir fins que: preguntar sempre: Mostra un avís cada vegada que un lloc web intenta enviar galetes preguntant si vol emmagatzemar-les.
 • Feu clic a “D’acord” per tancar la finestra d’Opcions.

 

DATOS LOPD

Protecció de Dades

Les dades proporcionades, previ consentiment seran guardats per DIAGONAL INFORMATICA, amb la més estricta confidencialitat.

A partir d’aquest moment rebràs la informació comercial sol·licitada.

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals, informem que les dades personals que ens facilitis seran incorporats a la base de dades de DIAGONAL INFORMATICA, anomenada “CLIENTS”, degudament registrat a l’Agència de Protecció de Dades, també amb la finalitat de tenir-te puntualment informat, a través de correu postal, trucades de telèfon o fax sobre els nostres serveis i productes i per correu electrònic o SMS dels nostres productes o serveis similars a què ens has sol·licitat.

DIAGONAL INFORMATICA, no cedirà les dades a tercers.

Tens dret a rectificar, cancel·lar o oposar-te al tractament de la informació que et concerneix i per a això, dirigeix-te a: DIAGONAL INFORMATICA Y COMUNICACIONES, SL, Carrer Mallorca 327, 08037 Barcelona, ​​per fax al 93.445 80 90 o per correu electrònic a la direcció diagonal@diagonalinformatica.com, a l’atenció del responsable de seguretat.

L’objectiu de diagonalinformatica.com, és realitzar accions comercials per mantenir-te informat de les ofertes i promocions de productes i serveis informàtics que tenim.

A cada comunicació que enviem, et recordem la possibilitat d’exercir els teus drets d’accés, modificació o cancel·lació de les teves dades. A partir del moment del teu registre de client, entenem que ens has donat el teu consentiment exprés per a tot el que t’hem explicat en aquesta pàgina.

Gràcies per la teva confiança.

Text revisat el dia 7 de març del 2024, Barcelona.