AUDITORIA CIBERSEGURETAT

El servei d’auditoria de ciberseguretat té per objectiu detectar vulnerabilitats, forats de seguretat i punts fràgils als diversos serveis i infraestructures TIC de l’empresa. Mitjançant eines d’anàlisi i amb l’experiència dels nostres tècnics especialitzats amb ciberseguretat, realitzem un estudi a fons i lliurem un informe complet detallant els punts febles i les recomanacions de millora, sempre a mida de cada necessitat.
Aquestes auditories es realitzen seguint els protocols establerts al sector.

Auditoria de la infraestructura IT

Revisem la infraestructura IT de l’empresa que poden rebre els atacs i les fuites d’informació Trobem vulnerabilitats i aspectes de millora i et recomanem les accions necessàries per millorar i sobretot protegir la informació.

Principals tòpics de seguretat

Zero-Trust

L’enfocament Zero-Trust anima les organitzacions a replantejar-se com implementar la seguretat. Se centra en la premissa que no es pot confiar en res a dins o fora de les xarxes de l’empresa. Atesa la complexitat de les estructures de les empreses actualment i el creixement de la transformació digital, el Zero-Trust s’està convertint en un element fonamental de la infraestructura de seguretat moderna.

Automatització de xarxes

L’automatització de la xarxa substitueix les tasques manuals per canvis predictibles i repetibles a la xarxa. L’automatització augmenta la productivitat de TI i accelera la prestació de serveis, cosa que permet centrar-se en les oportunitats estratègiques que impulsen el creixement de l’empresa.

remote-worker

Seguretat del treball remot

Cada cop més empreses opten per la feina completament remota, i permeten l’accés a la informació i les aplicacions de l’empresa fora del perímetre segur que proporciona un firewall de la xarxa. Per tant, la seguretat centrada en l’usuari és fonamental per establir una protecció avançada que verifiqui les identitats i la confiança dels dispositius de tots els empleats, sense importar on es trobin.

Inspecció de contingut HTTPS

Actualment, més del 80% del trànsit dels seus clients es produeix mitjançant HTTPS, cosa que crea un punt cec immens. La inspecció de HTTPS permet desxifrar el trànsit de HTTPS, analitzar el contingut per detectar senyals d’atacs, després xifrar el trànsit de nou amb un certificat nou per garantir la transmissió segura.

remote-worker

Contrasenyes febles o robades

La creixent pressió per dissenyar contrasenyes sòlides i úniques, cada 90 dies, en dotzenes de comptes en línia ha portat els usuaris a simplificar, serialitzar i compartir contrasenyes entre comptes per tenir fins i tot menys seguretat amb les contrasenyes que abans. Els hackers ho han notat i ara la seva metodologia preferida consisteix a desxifrar-les o robar-les per obtenir accés i explotar les xarxes.

remote-worker

Malware avançat

El codi maliciós (malware) és un programari dissenyat per infectar un ordinador perquè realitzi una varietat d’accions malintencionades. Després d’explotar les vulnerabilitats tècniques o humanes al seu entorn, l’atacant instal·larà i executarà un codi maliciós (malware) per afectar els ordinadors dels usuaris amb el propòsit de robar informació o negar l’accés a dades i sistemes. Els codi maliciós moderns són altament sofisticats i evasius, de manera que la seva detecció és més difícil que mai.

SD-WAN

Les arquitectures de xarxa obsoletes de hub i ràdio augmenten els costos i disminueixen l’exercici a mesura que augmenten els nivells de trànsit entre llocs corporatius. Les empreses estan recorrent a SD-WAN per brindar a les sucursals un exercici assegurat per a aplicacions essencials, com a veu i vídeo, i una connexió segura i directa a recursos basats en el núvol, tot sense sobrepassar el pressupost de TI. El desafiament és implementar SD-WAN sense introduir noves bretxes de seguretat.

Seguretat administrada

Un proveïdor de serveis de seguretat administrada (MSSP) treballa com una extensió de la vostra organització per cobrir qualsevol bretxa de seguretat de TI, inclosa la configuració inicial i implementació, el manteniment continu, la supervisió i la generació d’informes i més. Aquests serveis de seguretat administrada són fonamentals per a organitzacions que no compten amb els recursos interns per garantir la protecció constant, a més de reduir la necessitat de tenir personal dedicat.

Punts cecs de la xarxa

Les organitzacions estan lluitant per identificar les amenaces de manera oportuna i pràctica en gran mesura perquè no tenen la visibilitat del seu entorn necessària per detectar les accions malicioses. Aquests punts cecs de la xarxa són detectats fàcilment per atacants hàbils, i els resultats són devastadors.

Malware avançat

Full de dades: APT Blocker

White Paper: Ramsonware

Característiques d’un firewall

Resum Tècnic: TDX