CIBERSEGURETAT

Seguretat intel·ligent, fàcilment.

Des de fa 25 anys, WatchGuard és pionera en tecnologia de ciberseguretat d’avantguarda i l’ofereix en solucions fàcils de desplegar i gestionar. Amb xarxes líders en la indústria, seguretat de punts finals, Wi-Fi segur, autenticació multifactor i productes i serveis d’intel·ligència de xarxa, WatchGuard permet més de 250.000 petites i mitjanes empreses a tot el món protegeix els teus actius més importants, inclosos més de 10 milions de punts finals. En un món on el panorama de la ciberseguretat està en constant evolució i apareixen noves amenaces cada dia, WatchGuard fa que la tecnologia de ciberseguretat en l’àmbit empresarial sigui accessible per a qualsevol empresa. WatchGuard té la seva seu a Seattle, Washington, i té oficines a Amèrica del Nord, Europa, Àsia Pacífic i Amèrica Llatina.

Protecció intel·ligent

La protecció efectiva contra el gran nombre d’amenaces canviants actuals requereix múltiples serveis que funcionen junts de manera intel·ligent. Prevenir, detectar i respondre in situ als ciberatacs amb polítiques automatitzades.

Gestió simplificada

La gestió de la seguretat a tota la vostra organització mai ha estat més senzilla. Utilitzeu eines fora de la caixa per desplegar, configurar i mantenir la vostra seguretat de manera ràpida i senzilla amb la granularitat que trieu.

Visibilitat accionable

Controla i informa sobre la fortalesa de la teva infraestructura de TI. Les eines de visibilitat accionables us permeten identificar proactivament les amenaces alhora que proporcionen accions correctores a problemes coneguts.

Fundat el 1996

Més de 1200 empleats

Més de 250 mil clients

Més de 16.000 VARS actius