Arriba el final del suport de Windows 7

Després de deu anys, finalitza el suport de Windows 7 el 14 de gener de 2020. Sabem que el canvi pot resultar una mica difícil, pel que estem aquí per ajudar-te amb recomanacions sobre quins són els següents passos i per respondre qualsevol pregunta sobre la fi de l’ suport.

Què significa la fi del suport?

Quan Windows 7 compleixi la finalització del suport el 14 de gener de 2020, el teu equip seguirà funcionant, però Microsoft deixarà de proporcionar el següent:

  • Suport tècnic per problemes
  • Actualizacions de software
  • Actualizacions de seguretat o correccions

Si bé pots seguir utilitzant el teu PC amb Windows 7, al deixar de rebre actualitzacions de programari i seguretat contínues, estaràs més exposat a regs de virus i malware. D’ara en endavant, la millor manera de protegir-se és comptar amb Windows 10, i la millor manera de gaudir de l’experiència de Windows 10 és en un PC nou. Si bé és possible instal·lar Windows 10 en el teu dispositiu més antic, no ho recomanem.

Què puc fer per preparar-me?

Des de fer una còpia de seguretat dels teus arxius fins a trobar un equip que s’ajusti a les teves necessitats, tenim les eines per ajudar-te amb la transició amb facilitat.

1920_panel4_3up_find

1. Consulta els models de PC més recents

Els nous PC moderns no només són ràpids (gràcies a les unitats d’estat sòlid) i duradors amb bateries que duren més temps, el preu mitjà d’un bon PC és significativament menys que ho era fa 5 o 10 anys.

1920_panel4_3up_backup

2. Fes una còpia de seguretat dels teus arxius i fotos

Guarda els teus arxius i fotos personals en onedrive o en un disc dur extern. Segueix aquest vincle per conèixer totes les maneres diferents de traslladar els teus arxius.

1920_panel4_3up_tips

3. Aconsegueix recomanacions en Windows 10

Creiem que et sentiràs com a casa en un nou PC amb Windows 10, però si tens preguntes o vols més informació, tenim moltes recomanacions i tutorials disponibles.

Quines són les novetats de Windows?

La vida passa volant i amb Windows 10 al teu costat, podràs mantenir el ritme. Els equips amb Windows 10 ofereixen, de mitjana, uns inicis un 28% més ràpids, seguretat integrada i les apps que t’encanten.

1920_panel7_2up_performance

Més fi, més lleuger i més ràpid

Amb unitats d’estat sòlid i la tecnologia més recent, els PC moderns ofereixen major velocitat, seguretat i durabilitat, així com bells dissenys.

1920_panel7_2up_features

Aconsegueix noves capacitats amb un equip nou

Des de pantalles tàctils, llapis digitals i reconeixement facial, els nous PC ofereixen característiques que t’estalvien passos i són fàcils d’utilitzar.

Entrades Recents