ENFRONTA les amenaces com EMOTET

Seguretat contra ciberatacs avançats

Tot i haver enderrocat al botnet de EMOTET, es millor reforçar la teva seguretat de endpoints per impedir aquest tipus d’infeccions. Et recomanem mantenir-te molt atent pel que fa als botnets.

Per protegir-te contra la reaparició del botnet de EMOTET i altres atacs similars, WatchGuard et suggereix:

  • Oferir entrenament als empleats per a la identificació de correus electrònics de suplantació d’identitat o phishing.
  • Proporcionar una sòlida defensa de endpoints, dins i fora de la xarxa. Panda Adaptive Defense 360 (AD360) compta amb moltes capes de prevenció i detecció que mantenen fins i tot al malware evasiu com EMOTET lluny del seu sistema.
  • Actualitza els teus sistemes operatius (OS) i el teu programari per corregir les sevas vulnerabilitats, el que AD360 fa per tu amb Panda Patch Management i minimitza l’exposició de dades a les amenaces a través del xifrat de endpoints amb Panda Full Encryption.
  • Adopta el servei d’autenticació multifactor (MFA) basat en el núvol com WatchGuard AuthPoint, que ofereix tot el que necessites per mitigar el robatori de credencials, el frau i els atacs de suplantació d’identitat per a tots els usuaris.

Descobreix com actua EMOTET i com la Seguretat de endpoints de WatchGuard, una solució completa de EPP i EDR, t’ajuden a guanyar en aquesta batalla.

Per a més informació contacta amb el nostre equip comercial trucant al telèfon
93 459 17 06 o escrivint un correu a comercial@diagonalinformatica.com