Authpoint WatchGuard

Aplicació AuthPoint per a mòbils

Autenticació simple i efectiva a l'abast de la seva mà

AuthPoint implementa l’autenticació multifactorial (MFA) utilitzant l’aplicació AuthPoint. Qualsevol intent d’inici de sessió extern crea un notificació d’inserció segura al telèfon intel·ligent a l’usuari, la qual mostra qui intenta autenticar i des d’on. Quan aquest missatge forma part del seu propi procés d’inici de sessió, simplement l’usuari accepta i obté accés ràpid als recursos de xarxa i les aplicacions en el núvol que s’hagin autoritzat. Quan no és així, es rebutja l’intent d’autorització i s’impedeix que els delinqüents tinguin accés, fins i tot quan utilitzin les credencials correctes.

convenient_easy

Còmoda i fàcil

No cal portar claus intel·ligents o dispositius USB; en el seu lloc, utilitzeu el dispositiu que sempre té a mà … el seu telèfon intel·ligent. Descarregueu l’aplicació AuthPoint de forma gratuïta a AppStore d’Apple o Google Play, activeu-en segons i usi-per autenticar des de qualsevol lloc.

El poder de la inserció

MFA usant push o codis QR és un enfocament superior a el de les contrasenyes d’un sol ús (OTP), les quals es pot capturar abans que el legítim propietari tingui l’oportunitat de fer-les servir. A més, aprovar o rebutjar un missatge d’autenticació per inserció és ràpid i simple, i no cal recuperar i ingressar un codi numèric.

qr-code_0

¿S'ha desconnectat de la xarxa? No hi ha problema!

En situacions on l’usuari no té connexió de dades amb el telèfon, com quan està en un avió, pot utilitzar la mateixa aplicació mòbil AuthPoint per autenticar-se. Llegiu el codi QR que es presenta a la pantalla de l’ordinador: només l’usuari amb l’aplicació AuthPoint correcta pot llegir-lo i accedir als recursos protegits.

ADN de dispositius mòbils

L’ADN de dispositius mòbils proporciona un factor d’identificació addicional per assegurar-se que només els usuaris autoritzats puguin iniciar sessió en sistemes i aplicacions. Qualsevol atacant que intenti obtenir accés usant un telèfon o una aplicació clonada rebria una contrasenya no funcional d’un únic ús. Per tant, no se li permetria continuar.

Inici de sessió segur de Windows i MacOS

Els equips amb Windows i macOS solen proporcionar l’inici de sessió només amb un nom d’usuari i una contrasenya, el que pot exposar la informació crítica si les credencials es veuen compromeses. La funció d’inici de sessió segur afegeix protecció addicional a l’fer que els usuaris s’autentiquin a través de l’aplicació AuthPoint a l’iniciar sessió en els seus equips.

Compatibilitat amb diversos tokens

L’aplicació AuthPoint de WatchGuard permet que els usuaris emmagatzemen autenticadors addicionals, el que possibilita major funcionalitat i valor de l’aplicació única, i crea un incentiu per complir amb les pràctiques d’autenticació.

Dades d’interès

Disponible en 11 idiomes: anglès, espanyol, italià, holandès, francès, alemany, portuguès, tailandès, coreà, japonès i xinès (simplificat i tradicional)
L’aplicació es pot descarregar de forma gratuïta a Apple AppStore o Google Play.
En el 81% de les infraccions es van aprofitar contrasenyes poc segures
(Informe de 2017 sobre les investigacions d’infraccions de dades de Verizon)
Emmagatzemi autenticadors addicionals, com ara els que són per a Google Authenticator, accés a Facebook, Dropbox i altres més.
Entrades Recents
error: El contenido de esta página está protegido