El futur dels serveis d’IT està en la subcontractació

Reforci les capacitats del seu negoci i redueixi les seves despeses aprofitant l’economia compartida i la subcontractació de serveis.

Si el futur de el lloc de treball està en les hores de treball flexibles, el “hot desking” i el temps opcional a l’oficina, es dedueix que la tecnologia s’ha d’adaptar a les necessitats canviants de les empreses.

El negoci de l’economia compartida

Quan es tracta del món dels negocis, l’economia compartida té un potencial enorme per augmentar els beneficis i impulsar l’eficiència, a l’reduir les despeses mitjançant els llocs de treball col·laboratius, les tecnologies compartides i l’espai d’oficina col·lectiu. A l’octubre de 2016, WeWork va recaptar 260 milions de dòlars en inversió, oferint una predicció positiva per al futur de l’espai compartit.

La mateixa idea de col·laboració pot existir amb el proveïdor de dispositius i serveis. Subcontractar els elements essencials del seu negoci a un proveïdor expert significa que guanya un soci que pot aconsellar i proporcionar la tecnologia correcta per a les necessitats dels seus usuaris i la visió general de la seva empresa.

Llavors, quins altres negocis poden apuntar-se a el carro de l’economia compartida?

Actius sense usar: Les oficines estan plenes d’actius que altres podrien trobar útils, com impressores o màquines de fax. Floow2 és un mercat en línia en què les empreses poden llogar la seva tecnologia i equipament.

Espai buit: Amb l’augment de la feina remot, s’estan alliberant espais en les empreses a tot el món i les organitzacions poden monetitzar les seves sales de reunions o escriptoris extra. Proveu LiquidSpace si vol treure-li partit al seu espai.

Préstecs: les plataformes de préstecs com Funding Circle ajuden a les PIME a evitar les complexes condicions d’un préstec bancari.

L’adopció estesa del núvol i l’accés a una tecnologia més avançada i senzilla han catapultat la popularitat de l’economia compartida, la subcontractació i els plans basats en el consum. També ha alliberat els negocis de les limitacions d’haver de posseir equipament i espai, i han ajudat els gerents a recuperar el temps perdut en resoldre problemes i actualitzacions tecnològiques i d’IT, temps que ara poden invertir en les àrees més importants de l’negoci .

Com passa amb la majoria dels millors escenaris possibles de l’negoci, pot ser difícil trobar els recursos per als canvis dins de la mateixa empresa. És aquí on els beneficis d’un proveïdor de serveis gestionats podrien facilitar un canvi positiu en una empresa. Per exemple, la supervisió constant d’HP dies amb Anàlisi i Gestió proactiva ajuda a mantenir la infraestructura segura i que els seus dispositius funcionin amb un rendiment òptim.

Quan tots els seus terminals estan sent gestionats per un proveïdor, pot aconseguir una xarxa més cohesiva i completament coberta. Sobretot, el model de subcontractació de dies transforma tot el seu negoci, amb un estalvi en costos i temps, i una major eficiència en tots els departaments.

Consulteu la infografia per descobrir les principals avantatges d’utilitzar un model “Device as a Service”

El futur dels serveis d’IT està en la subcontractació
Entrades Recents